Ким Пласт ООД

За "Ким Пласт" ООД


Фирма "КИМ ПЛАСТ" ООД е българска частна компания, създадена през 1996 година в град Велико Търново, специализирана в производството на пластмасови изделия. Фирмата разполага с 1000 кв. м. производствена площ, високо квалифициран персонал и съвременно оборудване.
emgel-victory-jpg-j106-3
Екипът на компанията предоставя техническо съдействие за подготовка и изработване на индивидуални проекти. Днес ние предлагаме на нашите клиенти цялостни решения – от избора на подходяща форма и здравина на детайла, дизайн и изработване на матрицата, до производството на крайния продукт.

Още от създаването на фирмата се ръководим от предизвикателството да бъдем все по-добри в удовлетворяването на нуждите на нашите клиенти. Прецизните машини за шприцване на изделия от пластмаса ENGEL и ARBURG ни позволяват да регулираме оптималните параметри за постигане на най-високо качество на продуктите. Фирмата внедри и сертифицира своя производствен процес и мениджмънт на управление на качеството по международния стандарт ISO 9001-2008.

Разполагаме с тясно специализирано производство на пластмасови капачки с клапан за галони за вода с вместимост 19 литра. Капачката е сертифицирана и отговаря на всички изисквания на Европейския съюз за изделие, годно за допир с хранителни продукти.

"КИМ ПЛАСТ" ООД ви дава качество, ефективност, гъвкавост, прецизност и удовлетвореност на разумна цена.

Разгледайте нашите проекти по ОП "Иновации и конкурентоспособност".